Våre Samarbeidspartnere

Vi har inngått et samarbeid med Youwish.no.YouWish er leverandør av opplevelsesgaver. Målet deres er å gjøre minnerike opplevelser lett tilgjengelig for deg som kunde. Opplevelsesgaver er den perfekte gave for dem som har alt samtidig som det skaper gode og fine minner. Hos You Wish får du tak i gavekort til  Baluba's to konsepter, lekeland og lasertag. Disse finner du enkelt ved å følge linkene nedenfor

IMG_1032.png
 
 

Gavekort Lekeland:

Baluba's lekeområde går over 4 etasjer og er 9 m høyt og inneholder mye moro for liten og stor. For barn mellom 0-4 år finnes det et litt mindre avgrenset lekeområde egnet for de aller minste. Her vil hindre og rutsjebaner være tilpasset de minste samt har dem en egen bilpark. Hos oss finner du morsomme rutsjebaner, hinderløyper, taubroer, luftkanonen og for de aller tøffeste, vår fritt fall sklie! 

 

 Kjøp ditt gavekort på lekeland her


Gavekort Laserspill

Lasertag foregår i lekeområdet og på utvalgte dager. Målet med lasertag er å treffe "fienden" med laserstråler for å sanke poeng til seg selv og laget. Lasertag passer for alle barn etter fylte 6 år. Spillet er morsomt, vekker frem konkurranseinnstinktet og byr på spenning for stor og liten.

Lasertag er verken farlig eller vanskelig og det er dine lagspillere eller motstandere som vil avgjøre vanskelighetsgraden. Laservåpen og stråler som brukes er godkjent som ufarlige. Laserstrålene er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys. Under spillet vil det være mørke lokaler med laserlys, teaterrøyk samt musikk.

 

KJØP DITT GAVEKORT HER!